Advies en meer informatie

Heeft u vragen over een product, fiets of over de zending, kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies en meer informatie. Bel naar 0315 – 241 741 of naar mail wielershop@roelofsentweewielers.nl.

Bestellen

Als u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u per mail een orderbevestiging met  een ordernummer. In de orderbevestiging vindt u de bestelde artikelen, de kosten hiervan incl. BTW, verzend- en administratiekosten en de betaalgegevens.

Betalen

U kunt bij ons betalen via iDEAL, Paypal en Bancontact. Als uw betaling in goede orde ontvangen is wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Verzendkosten

 

Nederland België en Duitsland
Producten Onder €49,- (pakket post): € 7,20

Boven €49,- gratis verzenden

Onder €150,- (pakket post):€ 12,90

Boven €150,- gratis verzenden

*Fietsen De verzend- en verpakkingskosten bedragen altijd €50,00 per fiets Verschilt per locatie, neem hierover van te voren contact met ons op.

 

*Iedere fiets wordt in een speciale doos ingepakt zodat deze veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Afhankelijk van het type fiets en de gebruikte doos moet het zelf het stuur rechtzetten en de pedalen monteren.

Voor het leveren van producten en/of fietsen in een ander land dient van te voren contact met ons op te nemen: wielershop@roelofsentweewielers.nl

Levertijd

Na ontvangst (en betaling) van uw bestelling, versturen we de gewenste producten zo snel mogelijk naar u toe. Voor producten hanteren we voor deze verwerking 1-3 werkdagen en voor een fiets 1-5 werkdagen. Vervolgens ontvangt u per mail een Track & Trace code zodat u de status van de zending in de gaten kunt houden. Houdt er rekening mee dat het transport van een fiets en van een bestelling naar België of Duitsland langer kan duren.

Mocht het toch zo zijn dat er een product niet meer voorradig is dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht per e-mail en wordt er indien mogelijk een vervangend product aangeboden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te wachten tot het product weer voorradig is en het kosteloos nagestuurd te krijgen of een terugbetaling te ontvangen voor dat betreffende product (terugbetaling binnen 14 werkdagen).

Retourneren

Bent u niet tevreden met  uw bestelling dan heeft u het recht deze binnen 7 werkdagen te retourneren aan ons. Hierbij dient u het product in de originele verpakking terug te sturen en zijn de verzendkosten voor de koper. Let op: dit moet dan wel eerst per e-mail aan ons doorgegeven worden. Bij ontvangst van de retourzending  wordt het bedrag van het geretourneerde product/producten binnen 14 dagen terugbetaald.

Retour adres is:
Roelofsen Tweewielers
Burg. van de Zandestraat 60
7051 CT Varsseveld

Garantie

Heeft u (bij normaal gebruik en binnen een afzienbare tijd) problemen met uw bestelling, dan horen wij dat graag van u. Stuur een mail met foto’s, een toelichting van het probleem en de aankoopinformatie naar wielershop@roelofsentweewielers.nl. Wij nemen vervolgens contact op met de leverancier van het product en informeren u vervolgens over de eventuele mogelijkheden.

 

Bedrijfsgegevens

Roelofsen Tweewielers
Burg. van de Zandestraat 60
7051 CT Varsseveld

Handelsnaam: H.J. Roelofsen Rijwielhandel
KvK-nummer : 09066603
BTW: NL8088.71.468.b01
IBAN: NL75 RABO 0313 9469 65
BIC: RABONL2U