Contact

Burg. van de Zandestraat 60, 7051 CT Varsseveld, 0315 – 241 741 / 06 404 359 52

Email: wielershop@roelofsentweewielers.nl

Handelsnaam: Roelofsen Tweewielers
KvK-nummer : 90681592
BTW: NL86540661B01

IBAN: NL75 RABO 0313 9469 65
BIC: RABONL2U

Algemene voorwaarden BOVAG

Algemene voorwaarden BOVAG

BOVAG

Prijzen

Alle prijzen vermeld op de site zijn in Euro´s, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en administratiekosten en onder voorbehoud van druk-en zetfouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van druk-en zetfouten.

Bestellen, Betalen en Levertijd

Bestellen kan via onze website. Als u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u direct een orderbevestiging met een ordernummer. In de orderbevestiging vindt u de bestelde artikelen, de kosten hiervan incl. BTW, verzend- en administratiekosten en de betaalgegevens.

U kunt bij ons betalen via iDEAL, Paypal en Bancontact. Als uw betaling in goede orde ontvangen is wordt uw bestelling in behandeling genomen. Binnen Nederland proberen we binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling, de gewenste goederen aan u te verzenden. Naar België en Duitsland is de levertijd 4-6 werkdagen. Als uw bestelling naar u verzonden is wordt u per email hiervan op de hoogte gebracht. Is uw betaling binnen 5 werkdagen nog niet door ons ontvangen dan sturen wij u een betalingsherinnering. De betaling dient dan binnen 5 werkdagen voldaan te zijn, anders vervalt de bestelling automatisch.

Mocht het zo zijn dat er een product niet meer voorradig is dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht per email en wordt u evt. een vervangend product aangeboden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te wachten tot het product weer voorradig is en het kosteloos nagestuurd te krijgen of een terugbetaling te ontvangen voor dat betreffende product (terugbetaling binnen 14 werkdagen).

Verzend- en verpakkingskosten

Fiets

Elke fiets wordt in een speciale doos ingepakt zodat deze veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Afhankelijk van het type fiets en de gebruikte doos moet het stuur nog recht gezet, de pedalen gemonteerd en de wielen geplaatst worden – en je fiets is rijklaar.

De verzend- en verpakkingskosten per fiets bedragen € 50,00 (incl 21% BTW)

Overige artikelen

Bestellingen binnen Nederland:

  • Boven €75,- gratis verzenden
  • Onder €75,- (pakket post):€ 6,95 (incl 21% BTW)

Bestellingen naar België en Duisland:

  • Boven €150,- gratis verzenden
  • Onder €150,- (pakket post):€ 19,50 (incl 21% BTW)

Om bestellingen in een ander land te laten leveren dan graag eerst even contact met ons opnemen per email hierover: wielershop@roelofsentweewielers.nl

Zichttermijn en retournering

Bent u niet tevreden of is er een probleem met uw bestelling dan heeft u het recht deze binnen 7 werkdagen te retourneren aan ons. Kosten voor retourneren zijn voor de koper. Let op: dit moet dan wel eerst per email aan ons doorgegeven worden. Bij ontvangst van de retour gezonden producten wordt uw binnen 14 dagen (het aankoop bedrag incl. verzendkosten) terugbetaald.

Retour adres is:
Roelofsen Tweewielers
Burg. van de Zandestraat 60
7051 CT Varsseveld

Privacy

Lees hier onze privacy- en cookieverklaring.